BEROEPSKLEDIJ

Beroepsuniformen of werkkledij voor bouwvak, medische– en paramedische sector, horeca, openbare besturen, scholen,…. Wij staan u bij met tips en advies. Samen met u kijken we wat het beste past in uw zaak of bedrijf. Of hebt uw interesse in het bedrukken of borduren van uw beroepskledij met uw logo of een persoonlijke boodschap? Neem vrijblijvend contact met ons op via: info@textieldestrooper.be

Bij textiel destrooper kan u terecht voor beroepskledij voor:

beroepskledij voor de bakkerijsector

BEROEPSKLEDIJ VOOR DE BAKKERIJSECTOR

beroepskledij voor de horeca

BEROEPSKLEDIJ VOOR DE HORECA

beroepskledij voor stewardessen en onthaal

BEROEPSKLEDIJ VOOR STEWARDS EN ONTHAAL

beroepskledij voor visserij en visverwerking

beroepskledij voor visserij en visverwerking

Borduren van bedrijfskledij

BORDUREN VAN BEDRIJFSKLEDIJ

bedrukken van t-shirts met logo

BEDRUKKEN VAN T-SHIRTS MET UW LOGO

bedrukken van schorten voor de horeca

BEDRUKKEN VAN SCHORTEN VOOR DE HORECA

bedrukken bloezen en hemden

BEDRUKKEN VAN HEMDEN EN BLOEZEN

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE CATALOGI BEROEPSKLEDIJ

Catalogus Alsico – Image+

ALSICO - IMAGE+

Is een collectie die zich vooral richt op professionals actief in de horeca en de dienstverlening met een diversiteit aan kleuren en onderhoudsvriendelijke stoffen.

Catalogus – protected- hoge zichtbaarheid

BP PROTECED

BProtected biedt persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) op het gebied van waarschuwingskleding, multinormkleding, bescherming tegen vlammen en bescherming bij het lassen. De PBM zorgen ervoor dat je comfortabel kunt werken en tegelijk optimaal beschermd bent.

Catalogus BP-  Industrial Food

BP INDUSTRIAL FOOD

Bijhorende tekst:  Heeft u binnen u bedrijf te maken met de hoge HACCP- normen? Wij bieden gecertificeerde HACCP-kleding voor de voedingsindustrie, de farmaceutische industrie en de cosmetica-industrie.

BP GOURMET

BP GOURMET

Wil jij ook het beste van jezelf geven in oersterke en degelijke keukenkledij, dan biedt de gourmet collectie van BP dé oplossing.

CHAUD DEVANT

CHAUD DEVANT

Wil u trendy gekleed gaan in uw keuken en bediening , dan biedt de collectie van Chaud Devant de oplossing voor jou en jouw team. Kwalitatieve, trendy en mooie kledij vooral voor de Horeca.

European Texile catalogue

SPORTSWEAR / EUROPEAN TEXTILE

Laat uw team of vereniging stralen door in gelijke kledij voor de dag te komen met bedrukking of borduurwerk. Deze cataloog omvat heel wat artikelen die te personaliseren is. Ook voor kleinere hoeveelheden

 

GREIFF CORPORATE WARE 2017/18

GREIFF CORPORATE WARE

Indien u in contact staat met uw klant vb onthaal , bediening en u bent op zoek naar nette comfortabele kledij die gemakkelijk in onderhoud is , dan is deze catalogus speciaal voor jou.

Catalogus BP – med en care

BP MED EN CARE

Professionele bedrijfskleding voor mensen in de zorg, met maximale bewegingsvrijheid, slimme details en doordachte kleuren.

Catalogus BP- Workwear

BP WORKWEAR

BP Workwear is dé collectie voor iedereen die bij het dagelijks werk in de bouw en de industrie een beetje extra ondersteuning kan gebruiken.

GASTRO MODA

GREIFF PASST. - GASTRO MODA

Bent u op zoek naar kwalitatieve keukenkledij en kledij voor de bediening van superieure kwaliteit, dan moet u zeker deze catalogus induiken.

AANVRAGEN OFFERTE BEDRUKKEN / BORDUREN VAN BEDRIJFSKLEDIJ

BEDRIJFSKLEDIJ AANVRAGEN OFFERTE

U hebt interesse om bedrijfskledij te bedrukken? Vraag hierbij vrijblijvend uw offerte aan.