BEROEPSKLEDIJ

Beroepsuniformen of werkkledij voor bouwvak, medische– en paramedische sector, horeca, openbare besturen, scholen,…. Wij staan u bij met tips en advies. Samen met u kijken we wat het beste past in uw zaak of bedrijf. Of hebt uw interesse in het bedrukken of borduren van uw beroepskledij met uw logo of een persoonlijke boodschap? Neem vrijblijvend contact met ons op via: info@textieldestrooper.be

Bij textiel destrooper kan u terecht voor beroepskledij voor:

beroepskledij voor de bakkerijsector

BEROEPSKLEDIJ VOOR DE BAKKERIJSECTOR

beroepskledij voor de horeca

BEROEPSKLEDIJ VOOR DE HORECA

beroepskledij voor stewardessen en onthaal

BEROEPSKLEDIJ VOOR STEWARDS EN ONTHAAL

beroepskledij voor visserij en visverwerking

beroepskledij voor visserij en visverwerking

Borduren van bedrijfskledij

BORDUREN VAN BEDRIJFSKLEDIJ

bedrukken van t-shirts met logo

BEDRUKKEN VAN T-SHIRTS MET UW LOGO

bedrukken van schorten voor de horeca

BEDRUKKEN VAN SCHORTEN VOOR DE HORECA

bedrukken bloezen en hemden

BEDRUKKEN VAN HEMDEN EN BLOEZEN

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE CATALOGI BEROEPSKLEDIJ

Catalogus De Berkel- Teamdress

Team Dress - De Berkel
Als je actief bent in de zorgsector, is nette, goedzittende kledij van groot belang. In deze catalogus vind je eigentijdse modellen voor dames en Heren. Deze kledij is allemaal zeer gemakkelijk in orderhoud en kan uiteraard ook gepersonaliseerd worden volgens jouw huisstijl.

GREIFF GASTRO

GREIFF GASTRO

Bent u op zoek naar kwalitatieve keukenkledij en kledij voor de bediening van superieure kwaliteit, dan moet u zeker deze catalogus induiken.

 

Catalogus – protected- hoge zichtbaarheid

BP PROTECED

BProtected biedt persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) op het gebied van waarschuwingskleding, multinormkleding, bescherming tegen vlammen en bescherming bij het lassen. De PBM zorgen ervoor dat je comfortabel kunt werken en tegelijk optimaal beschermd bent.

Catalogus BP-  Industrial Food

BP INDUSTRIAL FOOD

Heeft u binnen u bedrijf te maken met de hoge HACCP- normen? Wij bieden gecertificeerde HACCP-kleding voor de voedingsindustrie, de farmaceutische industrie en de cosmetica-industrie.

BP GOURMET

BP GOURMET

 

BP Gourmet is dé collectie voor iedereen die dagelijks met voeding werkt. Wil je er stralend uitzien wanneer je je klanten ontvangt of een samenhangend team vormen door middel van aangepaste kledij? Dan vind je in deze catalogus zeker je goesting.

CHAUD DEVANT

CHAUD DEVANT

Omdat jij en jouw team in de meest comfortabele kledij willen werken, kies je voor Chaud Devant. Een uitgebreide collectie eigentijdse kledij voor keuken en bediening. Ben je op zoek naar iets anders dan altijd,? Dan moet je bij Chaud Devant zijn. Eigentijds, hip en gemakkelijk. Dat moet beroepskledij zijn als je het elke dag draagt.

European Texile catalogue

SPORTSWEAR / EUROPEAN TEXTILE

Laat uw team of vereniging stralen door in gelijke kledij voor de dag te komen met bedrukking of borduurwerk. Deze cataloog omvat heel wat artikelen die te personaliseren is. Ook voor kleinere hoeveelheden

GREIFF CORPORATE WEAR

GREIFF CORPORATE WEAR

Indien u in contact staat met uw klant vb onthaal , bediening en u bent op zoek naar nette comfortabele kledij die gemakkelijk in onderhoud is , dan is deze catalogus speciaal voor jou.

Catalogus BP – med en care

BP MED EN CARE

Professionele bedrijfskleding voor mensen in de zorg, met maximale bewegingsvrijheid, slimme details en doordachte kleuren.

Catalogus BP- Workwear

BP WORKWEAR

BP Workwear is dé collectie voor iedereen die bij het dagelijks werk in de bouw en de industrie een beetje extra ondersteuning kan gebruiken.

AANVRAGEN OFFERTE BEDRUKKEN / BORDUREN VAN BEDRIJFSKLEDIJ

BEDRIJFSKLEDIJ AANVRAGEN OFFERTE

U hebt interesse om bedrijfskledij te bedrukken? Vraag hierbij vrijblijvend uw offerte aan.