Ik ga op reis en ik neem mee ...

wat mee te nemen op reis

 
Neem jij binnenkort ook je jaarlijkse welverdiende zomerrust?
En blijf je, net als heel wat andere landgenoten,  niet in je eigen tuin? Dan staat je gegarandeerd een stevig staaltje puzzelwerk te wachten bij het maken van de koffers… Of je nu een actieve vakantie in de bergen hebt gepland of lekker lui aan het zwembad gaat liggen, je bagage wordt best met zorg samengesteld.

Wij leggen in elk geval al een goed boek, slippers en een extra flesje zonnecrème klaar!
Wat je zelf mee moet nemen, is meestal afhankelijk van het type vakantie. Op de camping of in een vakantiehuisje, voorzie je meestal eigen beddengoed en ook huishoudlinnen neem je best mee van het thuisfront.
 
Heb je een hotelvakantie geboekt, dan is alle nodige badlinnen doorgaans in je verblijf inbegrepen, maar aan het zwembad of het strand is je eigen strandlaken in ieder geval wel handig.
Kies hierbij voor een opvallend kleur of een weelderige opdruk, zodat je je eigen plekje of ligstoel langs de waterlijn makkelijk kan herkennen. En bij een gepersonaliseerde handdoek kan er al zeker geen discussie zijn over wie het beste plaatsje heeft veroverd.
 
Ben je niet zo’n fan van volle stranden of waterpretparken, dan kies je misschien liever voor een actieve vakantie. Bergwandelingen of avonturentochten, rafting of canyoning, rotsklimmen of rappel,… Mogelijkheden genoeg om jouw batterij weer helemaal op te laden. Jouw rugzak met koele dranken en lunchpakket is pas compleet met een extra paar wandelsokken.
 
Na al die actie, kan ook jij een verkwikkende douche en een frisse outfit gebruiken. Vergeet niet dat je je pas helemaal herboren voelt als ook je ondergoed regelmatig wordt verwisseld.
Na een stevig avondmaal kan je dan genieten van een goede nachtrust. Zoek jij de actie in het hoge noorden of kies je voor een zonnigere bestemming? Bij Textiel Destrooper vind je een pyjama voor alle weersomstandigheden en klimaten.
 
Bezoek ons zeker voor 15 juli, want dan gaan we er zelf ook even tussenuit. Voor gepersonaliseerd textiel kom je best tijdig tot bij ons in de winkel. Zo ben je zeker dat je bestelling voor je vertrek klaar ligt.