Textiel Destrooper is een begrip in Assebroek en omstreken omdat kwaliteit, service, advies en een eerlijke prijs bovenaan ons lijstje staan. Textiel Destrooper is “ the place to be” voor algemeen textiel en beroepskledij. Wij bieden algemeen textiel zoals Pyjama’s, slaapkleedjes, bed-en badlinnen, huishoudlinnen, ondergoed voor het ganse gezin. Maar we zijn eveneens gespecialiseerd in al of niet gepersonaliseerde beroepskledij voor horeca, bouwvak,  medische sector, ......

Textiel Destrooper is opgericht in 1957 in Brugge.

Oorspronkelijk was Textiel Destrooper gevestigd in de binnenstad, later verhuisde de winkel naar Assebroek, aanvankelijk in de Gulden Peerdenstraat, vanaf 1988 naar de huidige locatie in de  Vossensteert 47. In 2001 kwam ik mee in de zaak van mijn ouders en na een viertal jaar volgde ik mijn ouders op als zaakvoerder. Ik leerde de klanten kennen en wist de liefde voor het vak te waarderen. Vriendelijkheid en hulpvaardigheid dragen wij zeer hoog in ons vaandel. Op deze manier hebben wij dan ook een goede relatie met onze klanten weten op te bouwen. Velen van hen zijn dan ook reeds jarenlang klant bij ons, waarvoor onze beste dank!

Textiel Destrooper is zo ondertussen al jaren een begrip in Assebroek en ver daarbuiten. Onze kwaliteit, service, advies en een eerlijke prijs staan bovenaan ons lijstje.

Als kleindochter van Jules Destrooper kunt u naast ons aanbod textiel uiteraard bij ons terecht voor de overheerlijke koekjes van Destrooper.

We hopen u van harte binnenkort (opnieuw) te mogen begroeten,

Marjanne Destrooper  en medewerkster Inge.