Gedaan met bibberen! Hoe je in winterse weersomstandigheden toch buiten kan sporten en werken.

thermisch ondergoed

Een gure wind, koude temperaturen en temperatuurschommelingen, je huid reageert hierop. En dat merk je. De natuurlijke beschermlaag op je huid verdwijnt waardoor de huid uitdroogt en oncomfortabel aanvoelt. Bij frequent buiten vertoeven in winterse weersomstandigheden kan je huid zo sterk uitdrogen dat er barstjes optreden met jeuk, schilfervorming en ontstekingen tot gevolg.

Om je daartegen te beschermen kan je je huid verstoppen achter dikke lagen textiel. Maar, ook al gemerkt dat dit niet zo comfortabel is?

Het thermisch ondergoed van Eskimo is hiervoor de perfecte oplossing. Werken en sporten kan voortaan erg aangenaam in de Gletsjer-lijn van Eskimo. De superzachte stoffen bieden warmte en comfort, voelen licht aan en zien er best nog leuk uit ook.

Weg met de 13 laagjes kledij! Skiën, outdoor sporten en buiten werken doen de mannen voortaan in het stoere antracietgrijze gamma en de dames in het eigentijds bordeaux.

Het past jou vast en zeker ook. Kom langs bij Textiel Destrooper en wij staan je bij met advies en hulp bij de juiste keuze.