TEXTIEL DESTROOPER

Textiel Destrooper is sinds 1957 een begrip in de kleinhandel van textiel in Brugge en ver daarbuiten. Onze gekende kwaliteit, de vlotte service en technisch advies worden reeds jarenlang door onze klanten uitgedragen. Textiel Destrooper ademt textiel sinds jaar en dag. Oorspronkelijk was Textiel Destrooper gevestigd in de binnenstad, later verhuisde de winkel naar Assebroek, aanvankelijk in de Gulden Peerdenstraat, vanaf 1988 naar de huidige locatie in de Vossensteert 47. In 2001 kwam ik mee in de zaak van mijn ouders en na een viertal jaar volgde ik mijn ouders op als zaakvoerder. Ik leerde de klanten kennen en wist de liefde voor het vak te waarderen. Vriendelijkheid en hulpvaardigheid zijn voor ons een evidentie. Op deze manier konden wij dan een goede relatie met onze klanten opbouwen.

Onze klanten zijn onze beste raadgevers... We luisteren aandachtig wat de klant wenst en we doen ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Velen van hen zijn dan ook reeds jarenlang klant bij ons, waarvoor onze beste dank!

TEXTIEL VOOR IEDERE DAG

Textiel Destrooper verzorgt textiel voor dagelijks gebruik zoals pyjama’s, slaapkleedjes, bed-en badlinnen, huishoudlinnen, ondergoed voor kinderen en volwassenen. We zijn dan ook zeer selectief in ons aanbod en bieden uitsluitend kwaliteitsvolle, comfortabele textielproducten aan.

TEXTIEL VOOR BEDRIJVEN

Textiel met dat (s)tikje meer.... Wij helpen jou graag met jouw professionele kledij, aangepast aan de huisstijl van jouw zaak. Laat jezelf en jouw team stralen zodat je vertrouwen en professionaliteit uitstraalt naar jouw klanten.Laat je adviseren door onze vakkennis in gespecialiseerde, al of niet gepersonaliseerde beroepskledij voor horeca, bouwvak of medische sector. Comfort en kwaliteit zijn in de professionele wereld uw uithangbord. Vergeet nooit: 'Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken!'.

Vakmensen in opleiding

Ook de vakmensen in opleiding vinden hier hun passende outfit voor de praktijklessen bakkerij, slagerij, horeca en andere praktijkuniformen. Textiel Destrooper is werkt reeds jarenlang nauw samen met Hotelschool Ter Duinen en Ter Groene Poorte voor de schoolkledij van de leerlingen. Als je bij ons langskomt voor jouw schooluniform en praktijkkledij dan ben je perfect in orde op de eerste schooldag.

Ondernemen in ons bloed

Als kleindochter van Jules Destrooper kunt u naast ons aanbod textiel uiteraard bij ons terecht voor de overheerlijke koekjes van Destrooper.

We hopen u van harte binnenkort (opnieuw) te mogen begroeten,

Marjanne Destrooper
Marjanne Destrooper